Zijn wie je echt bent

9

ADD/ADHD gerelateerde klachten

ADD/ADHD gerelateerde klachten als vergeetachtigheid,  Een vol en druk hoofd gevuld met gedachten zorgt ervoor dat je vergeetachtig bent en dingen vergeet die je niet wilt vergeten. wel willen maar niet kunnen, duizend en een ideeen hebben maar het lukt je  niet jezelf er toe aan te zetten. innerlijke criticus, er is continue een stem aan het zeggen hoe verkeerd je het wel niet doet..

9

Stress, spanning en onrust gevoelens

langdurige onder spanning staan lijdt tot stress en en gevoelens van onrust. Langdurige stress zorgt uiteindelijk voor fysieke en psychische klachten als rugpijn, depressie  en burn-out etc.

9

Gevoel vast te zitten

Je hebt het gevoel vast te zitten  in bijvoorbeeld saai werk, financieel tekort, relatieproblemen, strijd, eenzaamheid, etc. Je wilt ‘eruit’ maar je weet niet hoe.

Ook zo een behoefte aan rust en ruimte in hoofd en lichaam?

Stel jezelf voor:

Je ervaart de rust en ruimte in je hoofd en lichaam waar je zo naar verlangt. Je ontdekt wat JIJ echt wilt en je durft ervoor te gaan of ernaar te vragen. Je kunt beter je grenzen aan geven en ze bewaken. Je durft nee te zeggen zonder je schuldig te voelen. Je komt erachter dat je veel te veel ballen aan het hooghouden bent en je geeft jezelf toestemming er een paar te laten vallen. Je geeft jezelf eindelijk wat jij nodig hebt en niet wat er van je verwacht wordt. Je echt jezelf wordt met meer (zelf)kennis, (zelf)inzicht, (zelf)liefde, een positief (zelf)beeld, (zelf) voldoening en het gevoel dat je het spel genaamd ‘leven’ eindelijk weer echt meespeelt.

Kun je het je voorstellen? Het is mogelijk. Neem de stap en Head2Wellness

“Geef jezelf toestemming te zijn wie je echt bent”

Ervaringsdeskundige en  Therapeut

Ik ben Danielle, BodyMindRelease Therapeut, Interventiespecialist en ADDer.

Ik ben op latere leeftijd(32) erachter gekomen dat ik ADDer ben. ADD ben je, je hebt het niet. Het is niet te genezen, je moet ermee leren omgaan. Ik weet wat zo lang zonder diagnose en zonder goede gerichte behulpverlening met een mens kan doen op de lange termijn. Er worden een hoop belemmerende gevoelens en overtuigingen(ballast) gecreerd en opgeslagen die jou dan weer belemmeren op alle vlakken van je leven prive, werk en sociaal. 

Ik weet ook uit eigen ervaring dat door het gericht en bewust aanpakken van de belemmerende gevoelens en overtuigingen dat dit leidt tot meer energie, positiviteit en je zult gelukkiger zijn en het gevoel hebben dat je het spel genaamd ‘leven’eindelijk echt meespeeld. 

wil jij dit ook?

 Klik dan hier voor een afspraak en head2wellness

 

Zijn wie je echt bent

Meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam

Door het loslaten van belemmerende gevoelens en overtuigingen(ballast) ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.

Meer levensvreugde

Door te accepteren wie je echt bent en door jezelf toestemming te geven te zijn wie je echt bent zul je meer levensvreugde ervaren

Meer energie en positiviteit

Door het loslaten van de belemmerende gevoelens en overtuigingen(ballast) en door jezelf te accepteren voor wie jij bent. Zul je met meer energie en meer positiviteit het leven ervaren en leven.

Ervaringen van mijn klanten

Het traject dat ik gevolgd heb is duidelijk. Het is niet ingewikkeld. De begeleiding is goed en open. Ik kan met al mijn vragen terecht. De uitleg is goed. De opdrachten zijn goed uit te voeren. Het geeft me rust en inzicht. Ik ben zeer tevreden.

Saida

Begeleider

Voordat ik begon aan het BMR traject voelde ik me hopeloos, had ik regelmatig paniekaanvallen en wist ik me geen raad meer met mezelf. Door het BMR traject aan te gaan heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn kunnen en heb ik handvaten gekregen om met de situatie om te gaan. gedurende de weken kwam er veel los en merkte ik veranderingen en werd me bewust van wat mijn belemmeringen en valkuilen zijn. Het kost wel veel zelfdiscipline om ermee bezig te blijven maar het levert je uiteindelijk ook iets op!

Veel groetjes,

 

Maaike

Student

BodyMindRelease, niet praten maar doen

Het mooie van BodyMindRelease is dat we niet gaan praten over hoe je aan je ballast komt. We gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je er vanaf komt. In een traject van 6-8 weken leer ik jou hoe jij zelfstandig belemmerende gevoelens en overtuigingen(ballast) los kunt laten en hoe je verloren positieve gevoelens terug kunt halen.  Met deze handvaten kun jij jezelf voor de rest van je leven blijven ondersteunen.

Gun jij jezelf ook meer rust en ruimte in hoofd en lichaam? Ja? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek

Your wellness my passion

Veelgestelde vragen

Ben je alleen voor mensen met ADD?

Nee, ik ben niet alleen voor mensen met ADD. Ik ben er voor iedereen die zich herkent en belemmering ervaart in de eigenschappen genoemd op de website. Zoals depressieve klachten of burn-out klachten. Ik noem specifiek mensen met ADD, omdat dat een groep is dat vaak over het hoofd wordt gezien en die meestal in stilte lijdt. Vandaar dat ik ze op deze manier onder de aandacht breng. Er is ook minder hulpverlening voor hen dan voor ADHD.  

6 tot 8 weken maar, is het resultaat dan wel effectief en blijvend?

Jazeker, Met BodyMindRelease pakken we direct de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan. Door rechtstreeks naar de kern van je klacht te gaan. Trekken we de wortel van je probleem eruit en niet de blaadjes zodat het niet meer kan groeien. Ook door niet te praten over de mogelijke oorzaken van je problemen maar door ze meteen aan te pakken verspillen we geen tijd met het creeren van “rook” zoals we dat in BMR noemen.

Hoe kan ik jou inhuren als Interne Jobcoach?

Heb je een Wajong uitkering, een dienstverband van minimaal 6 maanden en verdien je minimaal 35% van het minimumloon? dan kun je via een interne jobcoachaanvraag bij het UWV gebruik maken van mij als BodyMindRelease therapeut.

Hoe kan ik bij jou een UWV Werkfit traject volgen?

Je kunt bij je contactpersoon van het UWV aangeven dat je een traject bij mij wilt volgen. Ik ben onderaannemer van BodyMindReleaseNederland.  Als je toestemming hebt gekrgen voor het traject. kun je bij mij een afspraak maken voor een intakegesprek.

Hoe kan ik bij jou een UWV Spoor 1 of 2 traject volgen?

Je kunt bij je contactpersoon van het UWV aangeven dat je een traject bij mij wilt volgen. Ik ben onderaannemer van BodyMindReleaseNederland.  Als je toestemming hebt gekrgen voor het traject. kun je bij mij een afspraak maken voor een intakegesprek. 

Zet nu de eerste stap naar meer rust, meer energie en meer positiviteit

Geef jezelf toestemming om te zijn wie je echt bent.