Zijn wie je echt bent

9

ADD/ADHD gerelateerde klachten

ADD/ADHD gerelateerde klachten als vergeetachtigheid,  Een vol en druk hoofd gevuld met gedachten zorgt ervoor dat je vergeetachtig bent en dingen vergeet die je niet wilt vergeten. wel willen maar niet kunnen, duizend en een ideeen hebben maar het lukt je  niet jezelf er toe aan te zetten. innerlijke criticus, er is continue een stem aan het zeggen hoe verkeerd je het wel niet doet..

9

Stress, spanning en onrust gevoelens

langdurige onder spanning staan lijdt tot stress en en gevoelens van onrust. Langdurige stress zorgt uiteindelijk voor fysieke en psychische klachten als rugpijn, depressie  en burn-out etc.

9

Gevoel vast te zitten

Je hebt het gevoel vast te zitten  in bijvoorbeeld saai werk, financieel tekort, relatieproblemen, strijd, eenzaamheid, etc. Je wilt ‘eruit’ maar je weet niet hoe.

Ook zo een behoefte aan rust en ruimte in hoofd en lichaam?

Stel jezelf voor:

Je ervaart de rust en ruimte in je hoofd en lichaam waar je zo naar verlangt. Je ontdekt wat JIJ echt wilt en je durft ervoor te gaan of ernaar te vragen. Je kunt beter je grenzen aan geven en ze bewaken. Je durft nee te zeggen zonder je schuldig te voelen. Je komt erachter dat je veel te veel ballen aan het hooghouden bent en je geeft jezelf toestemming er een paar te laten vallen. Je geeft jezelf eindelijk wat jij nodig hebt en niet wat er van je verwacht wordt. Je echt jezelf wordt met meer (zelf)kennis, (zelf)inzicht, (zelf)liefde, een positief (zelf)beeld, (zelf) voldoening en het gevoel dat je het spel genaamd ‘leven’ eindelijk weer echt meespeelt.

Kun je het je voorstellen? Het is mogelijk. Neem de stap en Head2Wellness

“Geef jezelf toestemming te zijn wie je echt bent”

Ervaringsdeskundige, Coach en Healer

Ik ben Danielle, Life Coach en Energetisch Healer en ADDer.

Ik ben op latere leeftijd(32) erachter gekomen dat ik ADDer ben. ADD ben je, je hebt het niet. Het is niet te genezen, je moet ermee leren omgaan. Ik weet wat zo lang zonder diagnose en zonder goede gerichte behulpverlening met een mens kan doen op de lange termijn. Er worden een hoop belemmerende gevoelens en overtuigingen gecreëerd en opgeslagen die jou dan weer belemmeren op alle vlakken van je leven prive, werk en sociaal. 

Ik weet ook uit eigen ervaring dat door het gericht en bewust aanpakken van de belemmerende gevoelens en overtuigingen dat dit leidt tot meer energie, positiviteit en je zult gelukkiger zijn en het gevoel hebben dat je het spel genaamd ‘leven’eindelijk echt meespeeld. 

wil jij dit ook?

 Klik dan hier voor een afspraak en head2wellness

 

Zijn wie je echt bent

Meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam

Door het loslaten van belemmerende gevoelens en overtuigingen, programma’s en trauma’s ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.

Meer levensvreugde

Door te accepteren wie je echt bent en door jezelf toestemming te geven te zijn wie je echt bent zul je meer levensvreugde ervaren.

Meer energie en positiviteit

Door het loslaten van de belemmerende gevoelens en overtuigingen, programma’s en trauma’s. Zul jezelf meer accepteren voor wie jij bent. Zul je met meer energie en meer positiviteit het leven ervaren en leven.

Met compassie voor jezelf komt alles goed

Met compassie voor jezelf en je klachten gaan we naar de kern van het probleem en trekken het met wortel en al uit. Hierdoor ben je permanent van het probleem af. Geen pleisters op etterende wonden meer. 

Gun jij jezelf ook meer rust en ruimte in hoofd en lichaam? Ja? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek

Your wellness my passion

Veelgestelde vragen

Ben je alleen voor mensen met ADD?

Nee, ik ben niet alleen voor mensen met ADD. Ik ben er voor iedereen die zich herkent en belemmering ervaart in de eigenschappen genoemd op de website. Zoals depressieve klachten of burn-out klachten. Ik noem specifiek mensen met ADD, omdat dat een groep is dat vaak over het hoofd wordt gezien en die meestal in stilte lijdt. Vandaar dat ik ze op deze manier onder de aandacht breng. Er is ook minder hulpverlening voor hen dan voor ADHD.  

7 weken maar, is het resultaat dan wel effectief en blijvend?

Jazeker, we pakken direct de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan. Door rechtstreeks naar de kern van je klacht te gaan. Trekken we de wortel van je probleem eruit en niet de blaadjes zodat het niet meer kan groeien. 

Zet nu de eerste stap naar meer rust, meer energie en meer positiviteit

Geef jezelf toestemming om te zijn wie je echt bent.

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?