Body Mind Release Tilburg

 Ontdek alles over Body Mind Release en boek een afspraak in Tilburg

Head2Wellness Tilburg

Welkom bij Head2Wellness, ik ben Danielle Waterberg Holistisch Therapeut. Ik ben erkend Body Mind Release (BMR) Therapeut en Interventiespecialist, Aromatherapeut, Reiki Practitioner en Kruidengeneeskundige maar ik ben vooral ervaringsdeskundige. Alles wat ik aanbied heb ik zelf ervaren en doorlopen waardoor ik zeker weet dat wat ik aanbied ook echt werkt. Daarom weet ik als ervaringsdeskundige wat je momenteel doormaakt, en weet ik als therapeut hoe ik je kan helpen te veranderen wat je momenteel doormaakt.

Body Mind Release Tilburg

Je hebt me verlossing gebracht van mijn oude patronen. Ik voelde me gehoord en begrepen zonder te veel nare dingen omhoog te moeten brengen. Ik zie de mensen om mij heen nu voor wie ze zijn en niet voor wie ik zou willen dat ze zijn.

Dankjewel x

Aduni

Voordat ik begon met het BMR traject voelde ik me hopeloos, had ik regelmatig paniekaanvallen en wist ik geen raad meer met mezelf. Door het BMR traject aan te gaan heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen en heb ik handvaten gekregen om met de situatie om te gaan. Gedurende de weken kwam er veel los en merkte ik veranderingen en werd me bewust van wat mijn belemmeringen en valkuilen zijn. Het kost wel veel zelfdiscipline om ermee bezig te blijven maar het levert je uiteindelijk ook iets op!

Veel groetjes,

Maaike

Body Mind Release traject

Het mooie van BodyMindRelease Tilburg is dat we niet gaan praten over hoe je aan je ballast/klachten komt. We gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je er vanaf komt. In een traject van 6-8 weken leer ik jou hoe jij zelfstandig belemmerende gevoelens en overtuigingen(ballast) los kunt laten en hoe je verloren positieve gevoelens terug kunt halen.  Met deze handvaten kun jij jezelf voor de rest van je leven blijven ondersteunen.

Als onderaanemer van Body Mind Release Nederland bied ik de volgende UWV trajecten aan:

  • Werkfit trajecten
  • Spoor 1 en Spoor 2 trajecten
  • Interne jobcoach voor mensen met een Wajong uitkering met een baan. 

Na een traject ervaren de mensen meer energie, meer positiviteit, meer zelfsvertrouwen, meer rust in hoofd en lichaam, meer zelfinzicht, meer zelfkennis en meer zelfliefde.

 

N

Vergoeding

Momenteel word ik nog niet vergoed door de zorgverzekering.

Dit zal op termijn veranderen.

Prijzen Body Mind Release Tilburg

 

Head2Wellness

Spoorlaan 334
5038CC Tilburg, Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 0619351658
E-mail: danielle@head2wellness.nl
URL: https://head2wellness.nl/
Btw-nummer: NL001780998B50
Kamer-van-Koophandelnummer: 73853569
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
WoensdagGesloten
Donderdag9:00 - 17:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Danielle is heel vriendelijk, zit vol met positieve energie dat aanstekelijk werkt. Kan alles goed uitleggen. Ze heeft me enorm gemotiveerd.

Dankjewel

Saida

Body Mind Release Tilburg

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Body Mind Release traject in Tilburg.

10 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.