Presents for everyone!

Welkom op mijn kadootjes pagina. Hier krijg je inruil voor je naam en emailadres. Kadootjes die met liefde voor jou gemaakt worden en waarvan ik zeker weet dat je er wat aan hebt.

N

Je krijgt extra informatie over Body Mind Release en alles wat ik aanbied

N

Je krijgt tips & tricks voor een nog betere welzijn

N

Je krijgt handvaten waar je wat mee kunt

N

Je weet als eerste de laatste nieuws en weetjes

Eerst ervaringsdeskundige dan therapeut

Welkom bij Head2Wellness, ik ben Danielle Waterberg Holistisch Therapeut. Ik ben erkend BMR Therapeut en Interventiespecialist, Aromatherapeut, Reiki Practitioner en Kruidengeneeskundige maar ik ben vooral ervaringsdeskundige. Alles wat ik aanbied heb ik zelf ervaren en doorlopen waardoor ik zeker weet dat wat ik aanbied ook echt werkt.

 Zij gingen je voor

Body mind release laat je echt zien waar je op vastloopt. Het is zo simpel. Ik twijfelde wel of het zou werken. maar het resultaat is ongelofelijk. Ik doe nu dingen waar ik jaren van droomde maar niet durfde en ik heb geen last meer van dingen waar ik mijn hele leven al last van had. Ik leef weer.

dankjewel Danielle en BMR

Monique

BMR heeft mij echt geholpen om weer te genieten. Danielle is een fijne no nonsense therapeut. Ze zegt je eerlijk en op de man af waar het op staat zeker als je geen verantwoordelijkheid wilt nemen terwijl ze tegelijkertijd ook heel lief en zachtaardig is. Ze is een wijs oud dametje in een jong jasje. Ze weet heel veel en kan het ook goed en duidelijk uileggen.

hele fijne ervaring.

Groetjes

Inge

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?