Over mij

Mijn verhaal

Welkom bij Head2Wellness, ik ben Danielle Waterberg Holistisch Therapeut,  maar ik ben vooral ervaringsdeskundige. Alles wat ik aanbied heb ik zelf ervaren en doorlopen waardoor ik zeker weet dat wat ik aanbied ook echt werkt.

In mijn inmiddels 39 jarige reis op aarde heb ik veel ervaringen, kennis en lessen op mogen doen. Alle ervaringen, kennis en lessen hebben ertoe geleid dat jij nu hier mijn verhaal aan het lezen bent. Ik ben dankbaar voor elke ervaring, opgedane kennis en les. Misschien niet op het moment dat ik ze opdeed. Maar ik zie nu dat ze noodzakelijk waren om mij te maken tot de persoon die ik vandaag de dag ben en om mij klaar te stomen om mijn purpose hier te vervullen. Want nu kan ik jou misschien wel helpen meer inzicht in jezelf en je situatie te krijgen zodat jij zelf een oplossing kan bedenken of vinden. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende lichamelijke klachten, mentale klachten, vermoeidheid, stress, Depressies en uiteindelijk een burn-out gehad. De burn-out heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk besloot voor mezelf te kiezen en ik heb nog geen dag met spijt teruggekeken.

Van mijn 18e tot mijn 29ste heb ik met verschillende therapeuten, psychologen, psychiaters en alternatieve geneeswijzen geprobeerd om van mijn klachten af te komen. De voorgeschreven therapieën en medicatie gaven steeds maar tijdelijke verlichting en klachten kwamen na verloop van tijd weer terug. Waardoor ik uiteindelijk besloot om het zelf maar eens te proberen. Ik werd dokter, therapeut en cliënt in een en heb mezelf middels trail and error (want wat werkt wel en wat werkt niet) uit de burn-out gehaald en daarmee de basis voor de rest van mijn (professionele) leven gelegd. Maar dat wist ik toen nog niet. Vele jaren later zal blijken dat alles waar ik last van had en alles waar ik van nature zo goed in ben ADD is.

Na tientallen jaren rondgedoold te hebben in het bos van ongediagnosticeerde ADD. Weet ik als geen ander de noodzaak van goede hulpverlening bij het omgaan met en ontdekken van dit geschenk, want dat is het, als je het eenmaal weet.

Ik ontdekte BodyMindRelease en wist ik dat ik de methode gevonden had waarmee ik vrouwen zoals ik kan helpen. Het is alles wat ikzelf in de loop der jaren ontdekt heb. Maar dan in een handzame en makkelijk uit te leggen methodiek. Het mooie van de BodyMindRelease methodiek is dat je het zelf doet. Het is eenvoudig, praktisch, logisch en het werkt snel! Je zult energieker en gelukkiger zijn. Je zult een positief (zelf) beeld hebben. (zelf)voldoening ervaren en het gevoel hebben dat je het spel genaamd ‘leven’ eindelijk echt meespeelt.

Dit gun ik iedereen. En vanuit mijn eigen ervaring en enthousiasme is Head2wellness ontstaan en ben ik begonnen aan mijn missie.

Namelijk, vrouwen helpen vrijer te zijn, meer zelfinzicht te krijgen en meer zelfliefde te hebben en ervaren. En vooral thuis te laten komen bij jezelf via het cadeau genaamd BodyMindRelease.

Ik bied een veilige plek waar jij jezelf toestemming gaat geven om te zijn wie je echt bent. De persoon diep van binnen onder de lagen van opvoeding, scholing, verwachtingen van de maatschappij, je omgeving, familie, gezin, partner, maar vooral jezelf. Degene die we zo goed verbergen en beschermen uit angst dat zij niet geaccepteerd zal worden zoals zij is. Die persoon wil ik ontmoeten en uitnodigen zich te laten zien. Want ik weet uit ervaring dat als je die persoon er laat zijn. Jij echt gelukkig zal zijn en daardoor iedereen om je heen.

Dat beloof ik je.

Wat ik ervaar, gun ik iedereen. Jij gunt het jezelf toch ook?

Gun jezelf, Jezelf.

START CHOOSING YOU TODAY AND HEAD2WELLNESS

Liefs,

Danielle

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

Danielle is heel vriendelijk, zit vol met positieve energie dat aanstekelijk werkt. Kan alles goed uitleggen. Ze heeft me enorm gemotiveerd.

Dankjewel

Saida

Gun jij jezelf, jezelf?

Klik dan nu hieronder en Head2Wellness

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?