Mensen kunnen in het dagelijkse leven veel verschillende fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Maar een deel van de klachten verdwijnen niet van zelf en is er meer nodig en dan blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Hoe dan wel? Het antwoord is Body Mind Release afgekort: BMR methode. de moto van BMR is, niet meer praten maar doen! Met deze hands on methode pakken wij de innerlijke oorzaak van de klachten aan. We praten niet over waar het vandaan zou kunnen komen. Maar trekken stukje bij beetje de wortel eruit zodat het probleem opgelost wordt. Want praten over zorgt ervoor dat het probleem meestal in stand wordt gehouden.

Wist jij dat het overgrote deel van onze klachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Binnen BMR noem we dit je ballast.

JOUW BALLAST REGEERT JE LEVEN!
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert. lees hier hoe je aan je ballast komt.

JOUW BALLAST IN KAART GEBRACHT
Binnen de BMR methode heeft bedenker Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

INDIVIDUEEL TRAJECT
Vervolgens leer ik jou in een individueel traject van zeven wekelijkse sessies hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Ik geloof in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

BREED INZETBAAR EN EFFECTIEF
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Body Mind Release laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:
– Stress, spanning en onrust gevoelens
– Veel fysieke en psychische klachten
– Negatief denken en piekeren
– Angsten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Verslavingsgedrag
– Kinderen met Gedragsproblemen
– Paniekaanvallen
– Traumaverwerking en PTSS
– Vermoeidheid
– Gevoel vast te zitten
– Burn-out
– Somberheid
– Afhankelijkheidsgevoelens

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?